Gefeliciteerd met je aankoop!

Ik weet zeker dat je heel veel kinderen mag inspireren! Je bestelling wordt binnen 2 werkdagen naar je toegezonden.
Houd Facebook en Instagram in de gaten voor nieuwtjes. 

Webinar

Wist je dat ik elke donderdagavond een Webinar geef? 

Je krijgt een interessante en waardevolle avond!

In het eerste gedeelte van de avond ga ik jou alles vertellen over de wet van de aantrekkingskracht en hoe jij het toe kunt passen.
In het tweede gedeelte ga ik je leren hoe jij de wet van aantrekking kunt leren aan kinderen. Daar heb ik mijn missie van gemaakt. Ik wil zoveel mogelijk mensen, maar vooral ook kinderen inspireren.
Helemaal aan het eind van de avond geef ik een live Q&A. Heb je dus een vraag, dan mag je hem zeker stellen!

– Donderdagavond
– 20.00- 21.00 uur
– Webinar: Wet van de aantrekkingskracht voor kinderen

Wat andere mensen zeggen:

Laura heb ik leren kennen als een vrouw die open, eerlijk en oprecht is. Hierdoor is ze een inspiratiebron voor mij. Ze heeft veel kennis van zaken en als ze het antwoord niet weet komt ze er op terug. Ze denkt met je mee en staat open voor suggesties. Dankzij Laura heb ik mezelf weer leren kennen. Ze heeft me handvaten gegeven en hierdoor kan ik ook weer mijn kinderen inspireren en motiveren.

– Janet

 Laura maakt een wijsheid voor kinderen (ook voor volwassenen bruikbaar) heel toegankelijk door op een liefdevolle en oprechte manier erover te vertellen. Het is goed te volgen en toe te passen. Ik denk dat vele kinderen (en volwassenen) hier heel veel aan hebben in hun groei en ontwikkeling.

– Lot

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen