fbpx

Yes! Je bent erbij.

Ik heb je aanmelding ontvangen. Leuk dat je er bij bent. Ik ga je alles vertellen over het hebben van een Mastermind, in combinatie met je intuïtie. We gaan het hebben over je ego en over nog veel meer dingen! 

Kun jij niet wachten en wil je nu al aan de slag?

Vraag een Mastermind-coaching aan!

Een message van Laura en haar Mastermind

LINH20210518Laura285

Wat houdt het in?

Een Mastercall van één uur, waarbij ik direct afstem met mijn Mastermind om jou te adviseren. Je mag mij en mijn Mastermind vragen stellen, we duiken de diepte in en zullen oude conditioneringen aankijken. 

Mindblowing! 

H30A0086

Laura zelf noemt het niet een gave. Maar haar contact met zoals zij het noemt haar Mastermind vind ik absoluut een gave. Een fantastische gave. Laura heeft meerdere keren contact gemaakt met haar Mastermind om mij vanuit haar Mastermind van adviezen te voorzien. Die adviezen zijn elke keer zo raak, zo fijn en zo waardevol! Zelfs adviezen of dingen die ze voor mij doorkreeg waarvan ik niet direct wist wat ik ermee moest, vallen later op zijn plaats. De coachgesprekken met Laura zijn voor mij goud waard. Het helpt mij om zelf dichter bij mijn eigen gevoel te komen en het helpt mij in het maken van zakelijke en persoonlijke keuzes. Na onze gesprekken voel ik een boost aan (zelf)vertrouwen. Ik gun het iedereen om hier gebruik van te kunnen maken! 

– Linda Dronkers

Herken jij je hierin?

  • Je voelt dat je een missie hebt. 
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je kent de wet van de aantrekkingskracht
  • Je bent al next level, maar wil nog een level verder
  • Je wilt meer helderheid.
  • Je wil investeren in jezelf en je dromen. 
Let op: dit gesprek is mindblowing. Het kan je leven veranderen. Ik zou zeggen: DOEN!

Dit gesprek is mindblowing. Het gaat je leven veranderen.

Wat is een Mastermind?

Laura: 

“Mijn Mastermind is een groep energieën. Daar zitten o.a. Jehanne D’arc, Moeder Maan, een aantal voorouders en Maria Magdalena. 
Zij geven me al een aantal jaar advies, beantwoorden mijn vragen en ik kan via hen kennis downloaden. Met hun hulp heb ik mijn boeken geschreven en in één jaar tijd meer dan 10.000 boeken verkocht. 

Via deze Mastermind, dus deze groep energieën, kan ik ook jouw vragen beantwoorden en kan ik jouw adviseren. Via mijn Mastermind stel ik vragen, zodat we steeds verder jouw belemmerende overtuigingen aankijken en veranderen. Ik geniet altijd van deze gesprekken en de energie die tijdens een gesprek verandert”. 

Eenmalig

Tijdens het gesprek mag je mij en mijn Mastermind alles vragen.
Ik ga je vragen beantwoorden, je advies geven en kennis voor je downloaden vanuit het universum. 
We gaan één uur lang bellen. 

De kosten zijn  €97!
Investeer in jezelf.

Ik heb een intuïtief coachingsgesprek gehad met Laura en haar Mastermind. Mindblowing! 

Wat een ontzettend fijn gesprek is dat geweest. Het voelt meteen alsof je haar al jaren kent en daardoor voelt het meteen vertrouwt. Laura heeft voor mij contact gemaakt met haar Mastermind en me op die manier richting kunnen geven, iets wat ik echt nodig had. Ik heb nieuwe inzichten mogen ontvangen, maar ook bevestigingen gekregen. Dit helpt mij om steeds beter te leren vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie.  

Het is eigenlijk magisch dat je op zo’n prachtige manier gecoacht kunt worden. Dit is next level als je het mij vraagt omdat je meteen gaat deepdiven. Je krijgt er zo’n enorme boost en (zelf)vertrouwen van. Ik wens het iedereen toe om dit gevoel te ervaren!

– Heleen

Laura Langens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches